Autor Waterpolo
23 novembre 2016 a 09:00

Victòria del femení i derrota del masculí

0 Flares 0 Flares ×

El passat cap de setmana

cn rubi waterpolo femeni-1

 

 

 

Primera victòria de l’equip femení davant del CW Dos Hermanas, per un clar 14-7. Les noies de David Martín  van imposar-se de manera clara a l’equip sevillà en un partit molt ben disputat per les nostres joves jugadores. Amb aquest resultat es situen en la setena posició de la classificació.

Per la seva part l’equip masculí va caure derrotat contra el CD Waterpolo Navarra 9-4 en el seu desplaçament a Pamplona. Tot i la derrota l’equip es manté en la novena posició de la taula.

La resta de resultats han estat els següents:

Juvenil Masculí CN Rubí – CN Barcelona 4-13
Juvenil femení CN Sabadell – CN Rubí 8-7
Cadet Masculí CN Rubí – CN Poble Nou 13-6
Cadet Femení CN Rubí – CN Catalunya 5-18
Infantil mixt CN Sant Feliu – CN Rubí 5-11
Infantil femení CN Rubí – CN Atl. Barceloneta 9-6

 

Aquest diumenge l’equip femení es desplaçarà fins a Madrid per enfrontar-se al ARCC Lineal, a partir de les 17h. L’equip masculí jugarà el proper dimarts a Barcelona a partir de les 20.45h contra el CN Catalunya, en el que serà un enfrontament entre dos equips molt igualats.

Us recordem que també aquest diumenge 27 de novembre i a partir de les 10h, el Club Natació Rubí serà l’escenari d’una activitat solidària amb una intenció festiva.Es tracta d’un relleu de natació NO COMPETITIU i constitueix una oportunitat única per conèixer com funciona la nostra secció de natació. El caràcter solidari serà a benefici de la Marató de TV3 d’enguany, dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×