Autor Waterpolo
2 juny 2016 a 09:00

El CN Rubi al XXXI Trofeu Rafael Feliz

0 Flares 0 Flares ×

David de Recasens, màxim golejador

Equips cn rubi Rafael Feliz 2016

Al llarg del cap de setmana passat, es va celebrar el XXXI Trofeu Rafael Feliz de waterpolo per a nens i nenes de categoria aleví. En aquesta edició organitzada per la “Escuela Waterpolo Zaragoza”, han participat setze equips de sis comunitats autònomes diferents. Ha estat un torneig amb molt d’ambient a les graderies i una gran esportivitat entre tots els esportistes que han participat. El Club Natació Rubí ha participat amb dos conjunts, que han assolit la tercera i la novena posició per equips. En l’àmbit individual el jugador del CN Rubí David de Recasens, va assolir el trofeu de màxim golejador.

L’enhorabona pels resultats a tots els joves esportistes i tècnics ja que son el futur.

Altres resultats

 

Abs Masculí A Copa Federació CN Sant Feliu – CN Rubí 11-10
Abs Masculí B Copa Federació GEiEG – CN Rubí 5-13
Abs Femení Copa Federació CN Granollers – CN Rubí 2-17
Infantil mixt    CN Rubí – CN Sant Andreu 9-10
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×