Autor Waterpolo
16 març 2016 a 17:00

Resultats Waterpolo CN Rubí

0 Flares 0 Flares ×
Foto: CN Rubí Waterpolo

Foto: CN Rubí Waterpolo

Meritori empat del primer equip.

Dissabte passat l’equip absolut de waterpolo va assolir un més que meritori empat, a casa del cinquè classificat en aquell moment el CN Mataró (9-9). Tot i que l’empat no altera la classificació de l’equip, si que el reforça de cara al tram final de la competició on ens hem marcat com a objectiu, disputar la promoció d’ascens amb el segon classificat de la primera divisió nacional.

L’equip tècnic i jugadors estant realitzant un gran esforç  en unes condicions molt difícils degut al canvi de categoria, al nivell que hi ha a la màxima competició nacional i al fet de que no podem disputar els  enfrontaments a les nostres instal·lacions de Can Roses. Tot i això l’equip està més a prop del seu objectiu que és el de salvar la categoria per poder seguir al màxim nivell del waterpolo estatal.  L’enhorabona i molta sort.

Per la seva part, el segon equip de waterpolo masculí continua guanyant els seus enfrontaments. Aquest cop va ser contra el CN Vallirana, amb un contundent 17-4. Felicitats.

La resta de resultats van ser els següents:

Juvenil Masculí CN Rubí – Atl. Barceloneta 7-13
Cadet Masculí CN Molins – CN Rubí 6-9
Cadet Femení CE Mediterrani –  CN Rubí  
Infantil mixt CN Barcelona – CN Rubí 19-6
Infantil femení CN Sant Feliu – CN Rubí 7-6
Aleví A CN Rubí – CN Granollers 8-2

 

CN Rubí

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×