Autor Societat
17 juliol 2015 a 11:30

Castellbisbal ja està a punt per la Lan Party

0 Flares 0 Flares ×

Comença demà al matí i acaba diumenge a les 19h

Lan Party de Castellbisbal // Imatge de l'Ajuntament de Castellbisbal (Foto: Aleix Mateu)

Lan Party de Castellbisbal // Imatge de l’Ajuntament de Castellbisbal (Foto: Aleix Mateu)

Una seixantena de persones, el total de les places que estaven disponibles, participaran aquest cap de setmana a la Lan Party de Castellbisbal, que enguany i per primera vegada inclourà una competició de videojocs retro. En aquest sentit, l’organització instal·larà una consola de jocs antiga que posarà a prova l’habilitat dels participants actuals amb la tecnologia d’alguns anys enrere.

La Lan Party de Castellbisbal es durà a terme, com en les darreres edicions, al vestíbul d’Els Costals des de dissabte al matí fins diumenge a les 19h. D’aquesta manera els participants disposaran d’ordinadors i connexió a Internet per poder compartir continguts i, sobretot, videojocs en línia durant 30 hores.

La Lan Party de Castellbisbal, a més, oferirà altres activitats complementàries com una sessió de cinema titulada Freak film o música a càrrec de DJ Gomy amb l’objectiu que els assistents gaudeixin al màxim aquest cap de setmana.

La d’enguany és la quarta edició de la Lan Party de Castellbisbal, que ha passat dels 30 inscrits de la primera edició als seixanta actuals, mostrant una gran consolidació tot i que actualment és una activitat de pagament i no gratuïta com a l’inici. Les inscripcions es van tancar el dimecres al vespre a l’omplir les places disponibles.

Fiberparty i JJ amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitzen aquesta activitat.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×