Autor Cultura
22 juliol 2015 a 14:00

Arriba la 4a edició de l’Arran de Font

0 Flares 0 Flares ×

Una vetllada de música i poesia a la font de Sant Muç

Ermita de Sant Muç // Foto: Pep Ibáñez

Ermita de Sant Muç // Foto: Pep Ibáñez

El proper 31 de juliol tindrà lloc l’Arran de Font 2015, organitzada conjuntament per Òmnium Cultural i Rubí d’Arrel. Es tracta d’una vetllada musical i de poesia a l’entorn de la font de Sant Muç i que des de l’any 2012 se celebra una nit d’estiu durant la segona quinzena de juliol.

Amb la finalitat de dinamitzar la font de Sant Muç, que aleshores (2012) estava recentment recuperada i restaurada, i organitzar-hi a l’estiu una activitat cultural nocturna de qualitat, aprofitant l’atractiu i la història d’aquest indret patrimonial de Rubí, Òmnium Cultural de Rubí i Rubí d’Arrel van dur a terme conjuntament aquesta iniciativa de caire cultural i territorial.

Enguany, gràcies a la bona acollida de les edicions anterior, s’arriba a la 4a edició de l’Arran de Font.

El programa de l’activitat serà el següent:

– 20.30 h: sortida a peu des de la plaça de l’Església de Sant Pere. Pujarem per l’antic camí de Can Serra a Sant Muç.

– 21.15 h: arribada a la font de Sant Muç i inici del sopar (pícnic).

– 21.50 h: actuació musical de Roger Margarit.

– 22.40 h: lectura de La deu de contes i poemes, textos seleccionats per Montse Marcet i llegits per diverses persones.

– 23.30 h: concert del grup rubinenc Carajillo d’Anís.

– 00.30 h: cloenda i tornada a peu.

Només cal portar calçat i roba adient, sopar i lot o frontal, i estovalles per al pícnic a terra. Hi haurà servei de bar a càrrec de l’organització, amb l’especialitat de la casa: mojitos o “Mulladets” de Sant Muç.

L’Arran de Font compta amb la col·laboració del CRAC, del Centre Excursionista de Rubí, del Servei Local de Català i de la masoveria de Sant Muç.

Amb aquesta activitat, es vol fomentant la recuperació, la dinamització i la socialització de la font de Sant Muç, i mantenir viva la reivindicació de la restauració definitiva d’aquest indret, mitjançant la dotació d’aigua, l’arranjament de la bassa i la millora de l’entorn, així com l’impuls d’una intervenció d’ordenació integral del conjunt patrimonial de Sant Muç.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×