Autor Societat
9 juny 2015 a 11:30

L’Ajuntament edita un vídeo per conscienciar la població sobre la violència de gènere

0 Flares 0 Flares ×

L’arxiu audiovisual resumeix les representacions teatrals que Escena 13 va escenificar el Dia Internacional de les Dones

L’Ajuntament de Rubí i Escena 13 han publicat un vídeo on es sintetitzen les diferents escenes teatrals que el col·lectiu va representar el passat 28 de març al passeig de Francesc Macià, en el marc dels actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones. Amb aquest vídeo, el Consistori pretén sensibilitzar els rubinencs envers la violència de gènere.

Aquest any, un dels actes per celebrar el Dia Internacional de les Dones va ser l’espectacle Et sembla normal…?, realitzat per Escena 13. La representació constava de diversos esquetxos que mostraven diverses situacions relacionades amb la violència de gènere i les desigualtats entre homes i dones. D’aquesta manera, en una de les escenes es podia veure una noia asseguda a terra amb el cap cot, mentre la seva parella, des de dalt, la cridava i la menyspreava. Una altra de les situacions feia referència al món laboral, posant de manifest les diferències salarials entre homes i dones que ocupen un mateix lloc de feina. En els altres esquetxos es podia veure representat l’assetjament laboral que pateixen algunes dones o com les dones compaginen la feina fora de casa i les tasques domèstiques.

Al vídeo, una veu femenina reflexiona sobre les desigualtats entre homes i dones i assegura que cal lluitar i rebel·lar-se contra aquesta situació.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×