Autor Societat
9 juny 2015 a 14:00

La 17a edició de la ‘Fira del Joc i de l’Esport al Carrer’ arriba a Rubí

0 Flares 0 Flares ×

Una cita el proper 13 de juny a la Rambla del Ferrocarril

La Fira del Joc i de l’Esport al Carrer compta amb nombroses activitats lúdiques i esportives pensades pels nens i nenes // Imatge cedida per l'Ajuntament de Rubí (foto: Localpres)

La Fira del Joc i de l’Esport al Carrer compta amb nombroses activitats lúdiques i esportives pensades pels nens i nenes // Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí (foto: Localpres)

El pròxim diumenge, 13 de juny la Rambla del Ferrocarril de Rubí tornarà a ser una festa plena d’activitats pels més petits: aarriba la Fira del Joc i de l’Esport al Carrer que arriba ja a la seva 17a edició. Múltiples jocs, tallers i activitats esportives organitzades per una trentena d’entitats i associacions tornaran a omplir d’infants, joves i les seves famílies aquest espai de la ciutat entre les 17 h i les 21 h.

Des d’aquesta proposta lúdica familiar es promouen les activitats del joc i el valor de la convivència, intentant recuperar les tradicions i l’intercanvi lúdic al carrer entre persones de diferents edats, cultures i capacitats. La fira comptarà amb activitats diverses relacionades amb el joc i l’esport, des de la pràctica de futbol, bàsquet o atletisme, fins a tallers de màscares, henna, papiroflèxia, trenes, mandales o ceràmica, entre moltes altres propostes.

Enguany s’han inclòs diverses novetats a la Fira del Joc i de l’Esport al Carrer, entre d’altres:

  • una cursa de cavalls en un circuit d’aigua
  • un laberint
  • una activitat on grans i petits podran fer el seu gelat personalitzat
  • el  Titiretu, on els titelles seran els propis participants

Durant la fira també hi haurà els ja habituals:

  • • Espai de bebès, per a nadons d’entre els nou mesos i els tres anys
  • un circuit d’aventura,
  • jocs de gran format,
  • l’Ecoxoc, l’espai d’autos de xoc creats amb materials reciclats
  • l’Espai d’aventura
  • una batukada a càrrec d’Explosión Rítmica

El joc i l’esport són els protagonistes a la Fira del Joc i de l’Esport al Carrer. Aquesta jornada suposa l’activitat de cloenda tant dels Jocs Escolars com del projecte Els Drets dels Infants i els Joves.

Per la seva banda, el Consell dels Infants de Rubí també donarà per finalitzat el curs amb la celebració de la Fira del Joc i de l’Esport al Carrer. A les 19 h, els representants dels nens i nenes de la ciutat llegiran el manifest dels Drets dels infants, que han escrit els mateixos consellers.

En quan els Jocs Escolars, aquest curs, un total de 1.207 esportistes hi han participat aquesta temporada 2014-2015, practicant les següents disciplines esportives: futbol 7, futbol 5, bàsquet, voleibol, handbol, hoquei línia, patinatge artístic, atletisme, taekwondo, dansa esportiva, gimnàstica artística, natació sincronitzada, jocs d’iniciació esportiva, multiesports, judo i escacs.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×