Autor Política
9 abril 2015 a 10:00

CiU presenta la seva “llista de ciutat” per a les eleccions municipals a Rubí

0 Flares 0 Flares ×

5 dels 10 primers noms de la relació són independents

Acte de presentació de la llista electoral de Convergència per a les eleccions municipals del maig // Imatge cedida per CiU Rubí

Acte de presentació de la llista electoral de Convergència per a les eleccions municipals del maig // Imatge cedida per CiU Rubí

La coalició Convergència i Unió a Rubí  ha ratificat en assemblea la llista electoral per a les municipals del mes de maig. “És una llista plena de persones independents perquè hem volgut fer una llista de ciutat. El nostre és un projecte ambiciós i transversal, i per això a la candidatura hi van rubinencs de sensibilitats molt diferents però amb un tret comú: s’estimen molt la ciutat i es volen dedicar a transformar-la”, ha explicat Víctor Puig, alcaldable per Rubí.

Cinc dels deu primers noms de la llista són independents i no s’havien vinculat mai en política. Tots ells estan dedicats a Rubí des d’àmbits molt diferents com la cultura, l’esport, l’educació o l’empresa.

Segons Puig, “és una llista que sobrepassa les sigles. Hem treballat la precampanya amb el lema “Nou País, Nou Ajuntament” i aquesta llista respon a la feina feta. Modestament, hem volgut fer-la d’acord amb el moment que viu el país: la unitat de moltes forces per un projecte comú”. En aquest sentit, Convergència va presentar ahir un dels lemes de la seva campanya: “Orgull rubinenc”.

El candidat ha explicat que només hi ha dos elements que comparteixen tots els membres de la candidatura: “són rubinencs implicats amb la ciutat i són independentistes”. I afegeix que  “En aquesta candidatura hi ha un equilibri entre la gent de Convergència, sense la feina dels quals no s’hagués pogut construir aquest projecte; i persones que no estan vinculades en política i en aquests moments decisius han volgut fer un pas endavant”.

Algunes d’aquestes persones són la Lluïsa Aguilera, rubinenca molt vinculada al teixit cultural i associatiu de la ciutat; l’Elvira Guerrero, responsable de l’escola de futbol de la Penya Blaugrana Ramon Llorens i membre de la junta; en Lluís Simó, president del Casal Popular; o Miquel Rubio, molt implicat a l’Esbart Dansaire i a la vida cultural rubinenca.

La llista queda conformada de la següent manera:

 1. Víctor Puig (CDC)
 2. Sergi Garcia (UDC)
 3. Lluïsa Aguilera (independent)
 4. Ivan Vila (CDC)
 5. Elvira Guerrero (independent)
 6. Lluís Simó (independent)
 7. Àngels Solà (CDC)
 8. Miquel Rubio (independent)
 9. Txell Pagès (CDC)
 10. Teresa Colomer (independent)
 11. Xavier Garrido (independent)
 12. Eva Fernàndez  (CDC)
 13. Ramon Benet (CDC)
 14. Fede Blanco (independent)
 15. Mireia Giralt (JNC)
 16. Cesc Rufé (CDC)
 17. Pilar Ansó (CDC)
 18. Xavi Naches (CDC)
 19. Maria Lluïsa Poquí (UDC)
 20. Xavier Esquerrà (CDC)
 21. Laura Rojo (JNC)
 22. Andreu Hernàndez (UDC)
 23. Joaquim San Nicolás (CDC)
 24. Joan Pere Le Bihan (CDC)
 25. Núria Climent (CDC)

Suplents:

 • S1. Manel Martori (CDC)
 • S2. Marc Ricart (independent)
 • S3. Glòria Company (CDC)
 • S4. Esteve Montoliu (UDC)
 • S5. Marc Aymerich (UDC)
 • S6. Georgina Cortés (JNC)
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×