Autor Motor
23 març 2015 a 13:00

Jordi Torres aconsegueix dues quartes places a la cursa de Superbikes de Tailàndia

6 Flares 6 Flares ×

 

El rubinenc és cinquè en la classificació

Imatge del Facebook de Jordi Torres

Imatge del Facebook de Jordi Torres

El pilot rubinenc Jordi Torres va trobant bones sensacions, tant amb el seu nou equip, Aprilia Racing Team – Red Devils, com amb la seva nova moto, l’Aprilia RSV4. En les dues curses del Gran Premi de Tailàndiab va aconseguir finalitzar en una meritòria quarta posició, gràcies les quals es troba en la cinquena posició del campionat amb 39 punts, dos menys que Guintoli i un més que Chaz Davies.

En la primera cursa, tenia opcions de pujar al podi però va decidir ser tonservador, per tal de no arriscar. El rubinenc està satisfet de la feina feta el cap de setmana al Chang International Circuit. La Superpole va ser per a Rea, de l’equip Kawasaki, amb un temps d’1’33”382 mentre que Torres va marcar 1’33”841.

6 Flares Twitter 1 Facebook 5 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 6 Flares ×