Autor Societat
2 març 2015 a 12:00

Alfred Picó ofereix una conferència per explicar el seu mètode per parlar en públic

0 Flares 0 Flares ×

Demà, de 10h a 11.30h a l’edifici Rubí+D

Alfred Picó // Imatge de la web de l'Ajuntament de Rubí

Alfred Picó // Imatge de la web de l’Ajuntament de Rubí

El periodista i escriptor Alfred Picó serà demà dimarts 3 de març a Rubí, per tal d’explicar el seu mètode per parlar en públic en el marc d’una nova jornada organitzada per l’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER) de l’Ajuntament. L’expert oferirà als assistents alguns dels secrets i tècniques per ajudar a millorar la seva comunicació, i oferir bons discursos. La conferència d’Alfred Picó tindrà lloc aquest dimarts de 10 h a 11.30 h a l’edifici Rubí+D. L’assistència és gratuïta però cal inscriure-s’hi prèviament a través del web de Rubiempresa.

L’anomenat Mètode Picó promet descobrir els punts forts de la pròpia persona, així com aprendre a estructurar correctament un discurs o una xerrada, fer bones intervencions independentment del temps disponibles, resultar convincents davant de les audiències, siguin reduïdes o nombroses, i també obtenir la participació i el reconeixement del públic.

Picó és llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB i exerceix com a periodista, escriptor i professor de comunicació. S’ha especialitzat en periodisme cultural, i ha presentat seccions i programes a Ràdio 4, a RAC1RAC105COM RàdioONA FmCanal 33City TV.

Picó fa més de 20 anys que imparteix cursos i tallers relacionats amb el món de la comunicació a institucions, empreses i entitats; també és autor de diverses novel·les i assajos, entre els quals es troba el llibre on es recull aquest mètode per parlar en públic.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×