Autor Cultura
25 febrer 2015 a 11:00

Castellbisbal acollirà les Jornades per la Igualtat

0 Flares 0 Flares ×

S’obre el període d’inscripció i venda d’entrades

Sopar de Dones

Sopar de Dones // Imatge cedida per l’Ajuntament de Castellbisbal

El municipi de Castellbisbal acull un any més les Jornades per la Igualtat la setmana del 7 al 13 de març. La venda d’entrades i les inscripcions per participar en alguna de les activitats de les Jornades s’hauran de formalitzar els dies 25 i 26 de febrer a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Els horaris per poder inscriure’s són de 4 de la tarda a 8 del vespre durant el dia 25, i el 26 de 9 del matí a 2 del migdia i de 4 a 7 de la tarda. Una mateixa persona podrà inscriure’n un màxim de quatre, sempre i quan presenti una còpia del DNI de totes per comprovar que estan empadronades al municipi.

Respecte a les entrades, si encara en queden un cop passats els dies de venda a la Sala de Plens i l’acte és a l’Auditori, es podran adquirir a les taquilles d’Els Costals en els horaris habituals i durant el mateix dia de l’activitat. Per aconseguir entrades per a la resta d’activitats, caldrà posar-se en contacte amb les oficines de Can Margarit, al carrer Major, 103.

Una de les novetats d’enguany és el concert de Vanesa Martín. Les entrades es podran adquirir del 26 de febrer al 6 de març a través d’Internet mitjançant la plataforma Instant Ticket. També hi haurà tallers, xerrades i sortides culturals, com el tradicional Sopar de Dones.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×