Autor Cinema, teatre i televisió
13 febrer 2015 a 18:00

50 sombras de Grey

4 Flares 4 Flares ×
50 sombras de Grey

50 sombras de Grey

Aquesta setmana s’estrena als cinemes l’adaptació cinematogràfica del best-seller eròtic 50 sombras de Grey. Des dels EEUU ens arriba un film de ciència ficció La señal, un thriller amb molt suspens No confies en nadie. I, per trencar amb la ficció, s’estrena Red Army, un documental basat en la antiga Unió Soviètica.

50 SOMBRAS DE GREY

ROMÀNTICA. Dirigida per: Sam Taylor-Johnson. Repartiment: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Max Martini, Eloise Mumford, Rita Ora

Quan Anastasia Steele, una estudiant de Literatura de la Universitat de Washington (Seattle), rep l’encàrrec d’entrevistar al popular i jove empresari Christian Grey, un milionari de 27 anys, queda impressionada davant el seu extraordinari atractiu. La inexperta i innocent Ana intenta oblidar-lo, però aviat comprèn quant el desitja. Quan la parella, per fi, inicia una apassionada relació, Ana se sorprèn per les peculiars pràctiques eròtiques de Grey.

LA SEÑAL

CIENCIA FICCIÓ. Dirigida per: William Eubank. Repartiment: Laurence Fishburne, Brenton Thwaites, Olivia Cooke

Tres estudiants desapareixen sense deixar rastre quan estaven investigant la pista d’un hacker d’ordinadors. Tot comença quan Nic, la seva núvia Haley i el seu millor amic Jonah, que viatgen per carretera a través del Sud-oest, fan marrada per localitzar a un geni informàtic que ja ha aconseguit colar-se en els sistemes del MIT i treure a la llum fallades de seguretat. Els joves han encuriosit del misteriós hacker i viceversa.

NO CONFÍES EN NADIE

THRILLER. Dirigida per: Rowan Joffé. Repartiment: Nicole Kidman, Mark Strong, Colin Firth, Anne-Marie Duff, Dean-Charles Chapman

Christine Lucas és una escriptora de quaranta-set anys que, arran d’un accident sofert als 25, és incapaç de recordar el passat i de retenir els records més recents. Cada dia, en despertar-se, creu que està soltera i que encara ha de prendre grans decisions, però, com tots els dies, descobreix que viu amb el seu marit i que les decisions vitals ja estan preses.

RED ARMY

DOCUMENTAL. Dirigida per: Gabe Polsky.

Documental que narra les destinacions creuades de la Unió Soviètica i de l’equip d’hoquei sobre gel conegut com “L’exèrcit vermell”: una dinastia única en la història de l’esport. L’ex-capità de l’equip, Slava Fetisov, evoca la seva trajectòria fora del comuna: primer adulat com un heroi nacional i després condemnat com a enemic polític. Aquest “Exèrcit vermell” és un dels protagonistes de la història social, cultural i política del seu país: igual que la URSS, pansa per una època de grandesa i després arriba la decadència, i finalment els canvis que porta la Rússia contemporània.

Cristina Nocete

@crisnocete

4 Flares Twitter 2 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 4 Flares ×