Autor Economia
10 desembre 2014 a 17:00

La Generalitat aprova la continuïtat de Catalunya Emprèn fins al 2016

3 Flares 3 Flares ×

El programa es va iniciar el 2012

El Govern aprova la continuïtat del programa Catalunya Emprèn fins al 2016 // Imatge del web de la Generalitat

El Govern aprova la continuïtat del programa Catalunya Emprèn fins al 2016 // Imatge del web de la Generalitat

El Govern de la Generalitat de Catalunya va aprovar ahir la prorrogació de la vigència del programa Catalunya Emprèn, iniciat el 2012 pel Departament d’Empresa i Ocupació per implementar noves línies estratègiques d’impuls a l’emprenedoria. Aquesta prorroga serà fins al 2016.

Des dels seus inicis, Catalunya Emprèn ha consolidat una xarxa territorial de 89 centres per a l’atenció als emprenedors i ha posat en marxa programes de suport a l’emprenedoria social i cooperativa i a les empreses emergents. Durant aquesta nova etapa, s’implementaran línies estratègiques emmarcades en l’eix de recuperació econòmica i creació d’ocupació del Pla de Govern durant els anys 2013-2016. Es preveuen noves actuacions centrades en l’emprenedoria que accentuaran el procés de creixement internacional. Un exemple és la posada en marxa del Programa Esprint la setmana que ve per tal d’accelerar el creixement d‘empreses amb visió internacional i escalabilitat.

Els principals objectius d’aquest programa són fomentar l’esperit emprenedor i promoure la cultura d’empresa a Catalunya. A més, el programa també ha impulsat la creació de la xarxa territorial Catalunya Emprèn, que compta amb 89 centres d’atenció als emprenedors. Fins al moment, ha ofert tutoria qualificada a 120 empreses amb un alt potencial de creixement.

3 Flares Twitter 1 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×