Autor Cultura
4 desembre 2014 a 16:30

Arrenquen els VII Premis Gaudí amb una festa prèvia al Palau Robert

4 Flares 4 Flares ×

Es publicaran els títols de les pel·lícules candidates d’enguany

Palau Robert de Barcelona

Palau Robert de Barcelona // Imatge del web Wikimedia Commons (Foto: Ludvig14)

Avui, l’Acadèmia del Cinema Català farà públic els títols de les pel·lícules candidates als VII Premis Gaudí en el marc de la Festa dels Candidats als VII Premis Gaudí que es celebrarà aquest vespre al Palau Robert, batejat per a aquesta ocasió com a Robert Theatre.

Per primer cop en la seva història, l’Acadèmia del Cinema Català convoca una festa pre-Gaudí amb l’objectiu de reunir als professionals candidats als premis i als membres de l’Acadèmia, uns dies abans que comenci la 1a volta de votacions el proper dimarts 9 de desembre. D’aquesta manera, de les 20.00h a les 21.30h, el Palau Robert romandrà tancat només per als convidats de l’Acadèmia i es presentaran els tràilers de les produccions candidates, i des de les 19.00h es podran veure a l’Auditori de la Pedrera, els 10 curtmetratges candidats als Gaudí, en un acte moderat per la periodista Ana Martínez Medina – editora i fundadora de la revista digital Kinetoscat – on es comptarà amb la presència dels equips artístics i tècnics corresponents.

Aquesta reunió del cinema català es celebrarà dins el marc de la 5a edició de The Barcelona Shopping Night, que enguany s’inspira en els anys daurats de Hollywood, i és apadrinada per l’actriu, model i acadèmica d’honor Teresa Gimpera.

De moment ja han confirmat la seva assistència directors com Jaume Balagueró, Dani de la Orden, Judith Colell, Marc Fàbregas, Oriol Ventura, Salvador Sunyer, o Lluís Miñarro; i actors i actrius com Aina Clotet, Nausicaa Bonnín, Mercè Arànega, Lluís Marco, David Verdaguer o Miki Esparbé, entre d’altres. La festa també comptarà amb la presència institucional del Conseller de Cultura, Ferran Mascarell; la secretària general de Cultura de la Generalitat, Pilar Pifarré; Jordi Sellas, director General de Creació i Empreses Culturals de l’ICEC; Ramon Muntaner, director de l’SGAE; o l’actor Sergi Mateu, vicepresident i delegat d’AISGE a Barcelona, entre d’altres.

4 Flares Twitter 1 Facebook 3 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 4 Flares ×