Autor Esports
19 novembre 2014 a 11:30

Tot a punt pel Campionat de Cros Escolar

5 Flares 5 Flares ×

Serà aquest cap de setmana al Circuit de Can Jofresa

Campionat de Cros Escolar // Imatge cedida pel Consell Esportiu de Terrassa

Campionat de Cros Escolar // Imatge cedida pel Consell Esportiu de Terrassa

El Consell Esportiu de Terrassa organitza aquest cap de setmana el Cros Escolar, unes jornades esportives dedicades als alumnes de primària i secundària que cada any acullen més participants. Enguany s’esperen prop de 5000 esportistes. E

l dissabte 22 de novembre la jornada estarà dedicada als alumnes de secundària, mentre que el diumenge les proves les protagonitzaran els alumnes de primària. Aquest campionat de cros es durà a terme al Circuit de Can Jofresa, sota el control tècnic de la delegació de Jutges de Terrassa. Els resultats es podran consultar a la seu del Consell Esportiu, a través del blog o del web.

A més de Terrassa, el Consell Esportiu del Vallès Occidental organitza el Campionat de Cros en altres municipis. Les proves ja s’han realitzat a Sant Cugat, i es programaran a Rubí (entre desembre i gener) i a Castellbisbal (el proper 26 d’abril).

Quadre dels horaris de les proves del Cros Escolar segons les categories // Imatge cedida pel CE Terrassa

Quadre dels horaris de les proves del Cros Escolar segons les categories // Imatge cedida pel CE Terrassa

5 Flares Twitter 2 Facebook 3 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 5 Flares ×