Autor Societat
28 novembre 2014 a 17:30

S’ajorna, per motius climàtics, l’obertura de la pista de gel

7 Flares 7 Flares ×

Una de les moltes propostes per aquest Nadal

La pista de gel a la plaça de la Nova Estació // Foto: Joan Murcia

La pista de gel a la plaça de la Nova Estació // Foto: Joan Murcia

Degut a les previsions meteorològiques, l’obertura de la pista de gel instal·lada a la plaça de la Nova Estació quedarà ajornada a demà, dissabte 29 de novembre. Aquesta proposta, que compta amb la col·laboració de la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí (FACGR), és un dels grans atractius de les festes nadalenques, i estarà instal·lada a la plaça fins el dia 11 de gener.

La pista, doncs, obrirà demà dissabte, des de les 11h fins les 14h i de les 16h a les 21h, horari que seguirà tots els dissabtes, festius i durant les vacances escolars. Els dies laborables obrirà de 17h a 21h, excepte el dia 24 i el dia 31, que tancarà a les 20h. Les entrades tenen un preu de 5€, que inclouen el lloguer dels patins i 30 minuts d’utilització de la pista. Es poden aconseguir vals de descompte de 2€ als establiments associats a la FACGR (veure notícia).

La pista de gel és una de les moltes propostes que ha dissenyat el Servei de Comerç, dins de la campanya de promoció del comerç local Rubí, on visc, on compro. Enguany hi haurà un Pare Noel que efectuarà les compres al municipi.

Entre d’altres, hi haurà fires a la plaça del doctor Guardiet en diverses dates: la Fira del producte nadalenc (entre el 5 i el 8 de desembre), la Fira del producte alimentari (del 12 al 14 de desembre) i el Mercat d’art, organitzat amb l’Associació Sant Galderic, i que reunirà peces úniques d’artistes locals (entre el 19 i el 21 de desembre). Al gener hi haurà la Fira de Reis a la plaça Catalunya (del 2 al 5 de gener), on es podran adquirir els productes dels artesans i artesanes del Mercat d’Artesania de Rubí, una mostra organitzada per la regidoria de Comerç i l’Associació Sant Galderic.

També es faran diversos espectacles i animacions itinerants: el Carrilló de Nadal de la companyia La Tal a la plaça del Doctor Guardiet (el 12 i 13 de desembre), un laberint que muntarà la companyia Itinerància (el 27 i 28 de desembre) i el dia 3 de gener hi haurà l’activitat El circ de la Berta. A més, l’illa de vianants comptarà amb l’animació musical de Dia’n Swing, a càrrec de l’Associació Rubí Musical segle XXI, en diferents jornades.

A més d’aquestes activitats, es comptarà també amb propostes ja clàssiques, com ara el tió gegant dels comerciants – que es mourà entre el 12 i el 24 de desembre pel centre i pels barris – i el Trenet dels comerciants, que també es mourà per diverses zones de Rubí entre el 5 de desembre i el 4 de gener. Les parades del trenet s’acompanyaran, un dia a cada barri, d’una ludoteca de jocs en català gràcies a la col·laboració del Servei de Política Lingüística i el Servei Local de Català.

7 Flares Twitter 2 Facebook 5 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 7 Flares ×