Autor Societat
29 novembre 2014 a 11:30

Renfe aplica millores a algunes estacions de rodalies

4 Flares 4 Flares ×

  A l’estació de Castellbisbal s’instal·laran càmeres de seguretat

estacio rodalies

Algunes estacions de rodalies tindran millores // Imatge cedida per Wikimedia Commons

Renfe ha finalitzat les obres de millora del tancament perimetral de les estacions de Bellvitge, Ocata i Badalona, que han suposat una inversió de 98.000 euros. A aquesta acció se l’ha de sumar la previsió de que ens el propers dos mesos finalitzin també les obres de millora de 15 estacions de rodalies que compten amb un pressupost de 500.000 euros.

Concretament es farà també el tancament perimetral i la construcció de marquesines a les estacions de La Garriga, Les Franqueses del Vallès, Balenyà, Montcada i Reixac, Granollers centre, Sant Celoni, Calella, Malgrat, Caldes d’Estrac i Vilassar de Mar, mentre que a Vilanova i la Geltrú, Mataró i Premià es procedirà a la rehabilitació de la marquesina. Pel que fa a l’estació de Vic és farà una renovació integral del vestíbul i de la zona comercial. Finalment es practicaran millores en estacions on es realitzen maniobres per estacionament del material.

En les millores que té previstes Renfe en el seu pla pels propers dos anys, també es contempla la instal·lació de circuïts de televisió tancats per millorar la seguretat en 26 estacions. Aquestes estacions són Centelles, Els Monjos, Gelida, La Granada, Les Franqueses del Vallés, Montcada i Reixac Santa María, S. Vicenç de Castellet, Cornellà, Gavà, Molins de Rei, Sabadell Nord, S. Feliu de Llobregat, Tordera, Vilafranca del Penedès, Vilassar de Mar, Arenys de Mar, Torrebaró, Les Franqueses Granollers Nord, Montgat, Cabrera de Mar, S. Andreu de Llavaneres, Segur de Calafell, Cubelles, Castellbisbal, El Papiol i Calafell.

 

4 Flares Twitter 1 Facebook 3 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 4 Flares ×