Autor Societat
6 novembre 2014 a 10:00

Ràdio Rubí torna a organitzar la campanya de recollida d’aliments per Nadal

0 Flares 0 Flares ×

Es podrà participar durant els mesos de novembre i desembre

Recapte Nadal - Ràdio Rubí

Ràdio Rubí va recollir 200 quilos d’aliments el Nadal de 2013 // Imatge cedida per Ràdio Rubí

Ràdio Rubí prepara una any més la proposta solidària de captació d’aliments per a persones que es troben en una situació desfavorida en l’època de Nadal. Els ciutadans que vulguin participar podran dirigir-se, del 10 de novembre al 15 de desembre als estudis de ràdio de l’Escardívol, oberts en horari de matí i tarda al carrer Joaquim Blume.

Els productes recaptats seran distribuïts per les organitzacions que integren la Taula d’entitats per la inclusió social de Rubí, formada per la Creu Roja, el Frater Nadal, l’Associació Solidària d’Ajut Veïnal (ASAV) i Càritas, dirigides per l’Ajuntament del municipi. El repartiment a les famílies s’iniciarà a partir del 18 de desembre.

Un Nadal solidari

Des de Ràdio Rubí es fa una crida a la ciutadania per tal que col·laborin solidàriament per donar suport als col·lectius més vulnerables en aquesta època, que coincideix amb el moment en què els donatius disminueixen. Els productes a recaptar són, principalment: torrons, neules, mantega, polvorons, massapà i llaunes de fruita com préssec i pinya en almívar, entre d’altres possibles.

Aquest serà el segon Nadal que l’emissora radiofònica planifica l’ajuda, ja que l’any passat es van obtenir un total de 200 quilos d’aliments. A més, Ràdio Rubí va aconseguir recaptar fins a 600 quilos de llegums, oli, llet, conserves de peix, alimentació infantil i galetes gràcies a la campanya que es va organitzar el juliol amb el títol La fam no fa vacances, amb  el suport del Banc d’Aliments.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×