Autor Cultura
18 novembre 2014 a 13:15

La Companyia de Teatre Femarec celebra el seu 18è aniversari

3 Flares 3 Flares ×

Conegudes cares del món de l’espectacle acudiran a la cita

La Companyia de Teatre Femarec // Imatge cedida per Femarec

La Companyia de Teatre Femarec // Imatge cedida per Femarec

La Companyia de Teatre Femarec celebrarà aquesta tarda el seu 18è aniversari sobre els escenaris amb una festa al Centre Cívic del Besós on assistiran populars embaixadors de l’entitat i altres cares conegudes del món de l’espectacle.

L’acte consistirà en la presentació d’una nova obra, Punt i seguit, que s’estrenarà oficialment el 3 de desembre en un acte solidari al Casino l’Aliança de Poblenou. En aquest nou show, creat i dirigit per la directora de la companyia Glòria Rognoni, els actors i les actius amb discapacitat demostraran les seves capacitats. Entre rialles i emocions, i mentre el públic s’ho passa d’allò més bé, trencaran estigmes i faran reflexionar sobre la vida i la mort: “un debat entre el punt i seguit, i el punt i final”.

A l’acte hi assistiran els ambaixadors i ambaixadores de Femarec com Mont Plans, Tortell Poltrona, Jordi Milán, Xavier Serrat, Pepa López i Joma, i Damià Llorach, Director Territorial de CatalunyaCaixa a Barcelona, ja que aquesta entitat ha garantit la continuïtat del projecte teatral gràcies a un conveni signat amb Femarec. L’obra començarà a les 16.00h.

3 Flares Twitter 1 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×