Autor Entitats
18 novembre 2014 a 11:30

Jornada d’e-commerce per a empreses i pimes vallesanes

3 Flares 3 Flares ×

Organitzada per CaixaBank i la Cecot

CaixaBank i la Cecot

Jornada d’e-commerce organitzada per CaixaBank i la Cecot // Imatge cedida per CaixaBank

CaixaBank i la Cecot, a través del Club Cecot Internacionalització, van celebrar ahir una jornada d’e-commerce dirigida a pimes del Vallès Occidental. L’objectiu de la jornada era profunditzar sobre els negocis internacionals a través de l’e-commerce així com fomentar l’ús de canals de Banca Electrònica, i ha servit a les empreses participants per analitzar temes com els canvis de paradigma del comerç tradicional a l’electrònic, la penetració de l’e-commerce per sectors, els volums de mercat i l’evolució del comerç electrònic, les tendències, estratègies webrooming, showrooming, ROPO i “Mobile”, etc.

La jornada, a la qual van assistir-hi més de 42 empreses de Terrassa, Sabadell, Granollers i Cerdanyola del Vallès, va anar a càrrec de Melchor de Palau i Rovira, Key Account Manager de Comercial Global Payments. De Palau i Rovira va exposar que “l’entorn del consum està canviant a velocitat de vertigen. La oferta de venda virtual ha d’estar en permanent actualitzación una de les claus és la potencialitat de les compres pel terminal Mòbil, per tant, l’adaptabilitat de les webs de compra han d’estar completament actualitzades i adaptades. La internacionalització i el permanent anàlisi de les tendències de compra i experiències del consumidor és una altra clau per a comptar amb una “botiga oberta al món”, més enllà del mercat local”.

Acord entre CaixaBank i la Cecot

L’entitat ha posat a disposició dels associats de la patronal la seva presència a l’exterior mitjançant les oficines operatives i les de representació, la participació en entitats estrangeres, els acords de corresponsalia o bé acompanyant a les empreses en els projectes comercials que s’organitzin a l’estranger. De la mateixa forma, CaixaBank col·laborarà amb Cecot en accions formatives complementàries amb tallers, jornades tècniques, sessions de treball, taules rodones i seminaris relatius a la internacionalització.

CaixaBank presenta també un ampli programa on inclou una nova línia de productes i serveis dirigida, exclusivament, a empreses associades a la patronal i que beneficiarà a pimes, grans empreses i autònoms. Dins de la línia de productes dirigida a l’operativa empresarial de CaixaBank destaca un sector dirigit al comerç exterior. La xarxa i la cobertura a nivell internacional que proporciona una entitat com aquesta dóna l’estabilitat necessària a les empreses per plantejar-se la internacionalització dels seus productes, serveis o processos. Aquelles empreses que es trobin en procés d’internacionalització tindran a la seva disposició una adreça de correu electrònic on podran dirigir les seves consultes. També podran esser assessorades sobre les característiques financeres del lloc de destí on volen realitzar la seva activitat econòmica.

3 Flares Twitter 1 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×