Autor Waterpolo
18 novembre 2014 a 17:00

El CN Rubí de waterpolo masculí es manté líder en solitari

3 Flares 3 Flares ×

Nou triomf de l’equip absolut femení

Imatge cedida pel CN Rubí

Imatge cedida pel CN Rubí

Els equips absoluts masculí i femení del CN Rubí van aconseguir dues victòries aquest cap de setmana: per la seva banda, els nois van guanyar davant l’Askartza Leioa per 8 a 10, resultat que, combinat amb la derrota del CN Sant Feliu a Sevilla i l’empat de l’Echeyde de Tenerife a Madrid, permet als rubinencs mantenir el liderat en solitari de la Primera Nacional masculina.

D’altra banda, l’equip femení va aconseguir una victòria per la mínima a Saragossa (9 a 10), en un enfrontament que va tenir moltes alternances al marcador, i que finalment, després d’una gran remuntada, va resultar favorable a les rubinenques.

Pel què fa a altres equips del CN Rubí, el sènior B va perdre davant el líder de la seva categoria, el Santa Eulàlia, per 8 a 7, després de patir un parcial de 3 a 0 en el darrer quart.

En la catgoria Cadet Femení, victòria per les rubinenques a les instal·lacions del Sant Andreu per 9 a 13; mentre que els l’Aleví A endosava un contundent 15 a 0 al mateix equip. També per 15 a 0 va perdre l’Aleví B del CN Rubí a la pista de l’Atlètic Barceloneta; el Cadet Masculí va guanyar per la mínima (10-11) al Sant Andreu i l’Infantil Mixte, per 7 gols a 11 al Premià. Per últim, els benjamins van aconseguir una victòria – 10 a 7 davant el CN Catalunya – i un empat a 6, el Benjamí B, que rebia a Can Rosés el CN Molins.

Pel què fa a la secció de natació, els alevins van competir en la segona jornada de la Lliga de Natació al CN Badia, aconseguint molt bons resultats.

3 Flares Twitter 1 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×