Autor Economia
3 novembre 2014 a 14:00

El Barcelona Meeting Point preveu una millora del sector immobiliari

0 Flares 0 Flares ×

Els bons resultats de la fira així ho confirmen

Barcelona Meeting Point 2014

Barcelona Meeting Point 2014 // Foto: Joan Murcia

Els bons resultats de la 18a edició del Barcelona Meeting Point, organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona i clausurat el passat 2 de novembre, deixen entreveure una certa millora del mercat immobiliari.

“Ha estat un punt d’inflexió i ha confirmat que tot apunta a una recuperació del sector. Ha estat un èxit en el públic i en les ventes, cosa que demostra que continua l’interès per comprar. També s’ha d’assenyalar que els canvis de preus s’han notat en les ventes, així com el gran interès per invertir a Espanya La participació dels principals fons d’inversió internacionals i la participació d’inversors europeus, russos i xinesos han estat claus en l’èxit internacional del Saló”, ha afirmat el president del saló, Enric Lacalle.

Una de les claus dels bons resultats de l’esdeveniment ha estat la presència de 38 grans fons d’inversió i d’empresaris i agents europeus, russos i xinesos. En el saló hi han participat un total de 205 empreses, un 60% de nacionals i un 40 d’internacionals, de 23 països diferents. A més, s’hi han acreditat 268 periodistes nacionals i 49 de l’exterior. Pel que fa al simposi, les dades indiquen que hi han participat 2500 persones en les 20 ponències realitzades per un total de 97 experts.

El BMP, a més de permetre fer molts contactes i tancar moltes inversions, també ha suposat un punt molt positiu pel sector hoteler i restaurador de la ciutat. El nivell d’ocupació dels hotels, restaurants i locals d’oci ha estat molt alt durant tot el saló, gràcies a la gran projecció nacional i internacional del certamen.

Contactes i assistents molt coneguts

La llista de personalitats, empresaris i càrrecs polítics nacionals i internacionals, que han assistit al Barcelona Meeting Point és llarguíssima. Entre molts d’altres, s’hi han deixat veure Xavier Trias (alcalde de Barcelona), Santi Vila (Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat), María de los Llanos de Luna (delegada del govern central a Catalunya), Xavier García Albiol (alcalde de Badalona) o Isaak Andic (president de Mango).

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×