Autor Cinema, teatre i televisió
29 novembre 2014 a 10:00

Aquest cap de setmana no et perdis…

5 Flares 5 Flares ×

Dissabte 29 i diumenge 30 de novembre

Hachiko, siempre a tu lado

Hachiko, siempre a tu lado

Dissabte

TV3

A les 16:18h comença tarda de cine amb Perdona si et dic amor, seguida de City of Angels a les 18:14h

La Sexta

A les 15:45h cinema amb Dos rubias de pelo en pecho

Antena 3

A les 16:00h comença la sessió de multicine amb Encuentro con el destino, seguida de El pacto del asesino a les 17:45h i a les 19:30h Riesgo aceptable

A les 22:10h el peliculón és Un golpe de altura

Estrenada l’any 2011 sota la dirección de Brett Ratner i amb la interpretació de Ben Stiller, Téa Leoni i Eddie Murphy

Un multimilionari sense escrúpols ha estafat als seus empleats deixant-los sense blanca, així que aquests, encapçalats pel gerent de l’edifici en el qual viu, decideixen venjar-se intentant atracar el seu habitatge, un apartament de luxe situat en l’àtic d’un dels gratacels de la ciutat.

TVE

A les 16:00h sessió de tarda amnb Cambio de planes i  Presa del amor

A les 18:50h cine de barrio amb En un lugar de la Manga

A les 22:30h cine amb El col·leccionista de huesos

Estrenada l’any 1999 sota la direcció de Phillip Noyce i amb la interpretació de Denzel Washington, Angelina Jolie i Queen Latifah.

Durant el curs d’una recerca el detectiu Lincoln Rhyme sofreix un accident que el deixa tetraplègic. Però malgrat això continua desenvolupant la seva labor policial des del seu llit amb l’ajuda d’una jove agent, Amelia, que l’ajudarà a atrapar a un perillós psicópata que manté en escac a tot el cos de policia i està omplint de cadàvers la ciutat.

Cuatro

A les 15:45h Home Cinema amb Impact

A les 21:45h el Blockbuster és Brick Mansions

Estrenada l’any 2014 sota la direcció de Camille Delamarre i amb la interpretació de Paul Walker, Carlo Rota i David Belle

En un Detroit distópic, les antigues mansions de maó ara donen recer a alguns dels delinqüents més perillosos de la ciutat. En un intent desesperat per protegir la resta de la ciutat, la policia construeix, al voltant d’aquestes mansions, un mur de contenció. Mentre l’agent secret Damien Collier lliura, dia rere dia, una dura batalla contra la corrupció, Lli, un exconvicte lluita per portar una vida honesta. Els seus camins mai haurien d’haver-se croat, però quan el capo de la droga, Tremaine segresta a la núvia de Lli, Damien es veu obligat a acceptar la seva ajuda per intentar detenir una sinistra trama que pretén acabar amb tota la ciutat.

—————————————-

Diumenge

TV3

A les 16:43h tarda de cine amb El cantante, seguida de Per què serveix un ós? a les 18:46h

La Sexta

A les 15:45h cinema amb Vikingdom

Antena 3

A les 16:00h comença la sessió de multicine amb La historia de Carlina White, seguida de Buscando a Santa desesperadamente a les 17:45h i a les 19:30h La mejor época del año

A les 22:10h el peliculón és Hachiko, siempre a tu lado

Estrenada l’any 2009 sota la dirección de Lasse Hallström i amb la interpretació de Richard Gere, Joan Allen, Sarah Roemer i Jason Alexander

Parker Wilson, un professor universitari que fa classes de música, recull un dia a un gos d’origen japonès i raça Akita, al que troba abandonat en una estació. Com ningú el reclama, el porta a la casa seva. Parker va descobrint llavors els entranyables llaços que poden unir a una persona i a un animal.

TVE

A les 16:00h comença la sessió de tarda amb El increïble Hulk, Colisión de Berlín i La joya del Nilo

A les 22:10h la pel·lícula de la semana és Desafío Total

Estrenada l’any 2012 sota la dirección de Len Wiseman i amb la interpretació de Colin Farrel, Kate Beckinsale i Jessica Biel

Per a Douglas Quaid, que treballa en una fàbrica, malgrat tenir una dona maquíssima a la qual adora, un viatge mental sembla ser les vacances perfectes per escapar de la seva frustrant vida; el record real d’una vida com superespía pot ser exactament el que necessita. Quan el procediment al que és sotmès fracassa, Quaid es converteix en l’home més buscat. Obligat a escapar de la policia -controlada pel canceller Cohaagen- Quaid no pot confiar en ningú excepte, possiblement, en un membre dels rebels que treballa per al cap de la resistència. La línia entre la fantasia i la realitat es desdibuixa i la destinació del seu món penja d’un fil quan Quaid descobreix la seva veritable identitat, el seu veritable amor i la seva veritable destinació.

Cuatro

A les 15:45h Home Cinema amb Le llaman Bodhi, seguida de 10.0 Terremoto en Los Ángeles a les 18:10h

 

Cristina Nocete

@crisnocete

5 Flares Twitter 2 Facebook 3 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 5 Flares ×