Autor Societat
11 octubre 2014 a 13:00

Els treballadors del funicular i el cremallera de Montserrat convoquen una vaga per demà

0 Flares 0 Flares ×

Aturaran els serveis dues hores

Cremallera Montserrat

El Cremallera de Montserrat // Imatge extreta del web Wikimèdia Commons

Els treballadors del funicular i el cremallera de Montserrat han convocat una vaga parcial per demà. Aturaran el funcionament d’aquests dos serveis durant dues hores al matí: en concret, entre dos quarts d’onze i dos quarts de tres. Els delegats de personal de l’Explotació de Montserrat han decidit impulsar la convocatòria després que fracassés la reunió amb la direcció de l’empresa.

La protesta reclama que es compleixin els acords assolits durant el 2013. Un any i mig enrere, els treballadors del cremallera i el funicular de la serra ja van convocar una vaga per denunciar les retallades i l’incompliment del conveni col·lectiu. Dijous els representants del personal van mantenir una reunió amb la direcció de l’empresa, però no hi va haver acord.

Com que el Departament d’Ocupació no ha dictaminat el compliment d’uns serveis mínims, han estat els mateixos treballadors els que han fixat la durada de la vaga parcial. Per la seva banda, en un comunicat fet públic ahir, Ferrocarrils de la Generalitat “lamenta” els inconvenients que l’aturada pugui causar i demana disculpes als usuaris del servei.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×