Autor Economia
22 octubre 2014 a 09:00

CaixaBank i la Cecot col•laboraran per finançar a “re-emprenedors”

4 Flares 4 Flares ×

Donaran suport a aquells que continuïn amb un negoci ja existent

Antoni Abad, president de Cecot, i Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank // Imatge cedida per CaixaBank

Antoni Abad, president de Cecot, i Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank // Imatge cedida per CaixaBank

CaixaBank, amb la col·laboració de la Cecot, impulsarà una nova línia de crèdit de 175 milions d’euros i un pla d’assessorament personalitzat amb l’objectiu de donar suport a “re-emprenedors” que apostin per continuar amb una empresa ja existent. L’entitat financera estima que amb la nova iniciativa, emmarcada dins de l’estratègia Caixa Negocis, podrà ajudar a 3.500 persones que vulguin reprendre un negoci o necessitin cedir-lo  i contribuirà a mantenir 7.000 llocs de treball en un any.

El director general de CaixaBank, Juan Antonio Alcaraz, i el president de Cecot, Antoni Abad, van presentar dilluns el primer programa d’àmbit estatal que donarà recolzament a aquest model específic d’emprenedoria. La nova línia de crèdit permetrà finançar les operacions d’adquisició i traspàs dels negocis i la posada en marxa de la nova etapa de les empreses.

Altrament, CaixaBank també oferirà un pla d’assessorament especialitzat, de la mà de l’equip del Centre de Reempresa de Catalunya, impulsat per Cecot. La iniciativa ajudarà a posar en contacte a possibles compradors dels negocis amb els interessats a cedir-los. Posteriorment, durant el procés d’adquisició i rellançament de la societat, els “re-emprenedors” estaran acompanyats per un gestor de l’entitat.

4 Flares Twitter 1 Facebook 3 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 4 Flares ×