Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
8 setembre 2014 a 08:00

Monument a les víctimes de la Rierada

0 Flares 0 Flares ×
Monument a les víctimes de la rierada // Foto: Sergi Colomer

Monument a les víctimes de la rierada // Foto: Sergi Colomer

“La solidaritat de tot Espanya va deixar aquesta memòria a les víctimes de la Rierada del 25 de setembre de 1962″. És el text que es pot llegir a la base del monument a les víctimes de la Rierada de 1962, que va deixar més de 900 morts al Vallès. Per reallotjar totes les persones que van perdre la seva casa en aquell episodi, es van construir els edificis que avui en dia formen el barri del 25 de setembre de Rubí.

Des del Rubí Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Rubí o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@rubiinforma.com.

@sergixexe

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×