Autor Societat
9 setembre 2014 a 09:00

Inscripcions obertes pels Tallers de l’Espai la Plaça de Castellbisbal

0 Flares 0 Flares ×

Aquesta setmana

Tallers de l'Espai la Plaça de Castellbisbal // Imatge del programa d'activitats de l'Espai La Plaça

Tallers de l’Espai la Plaça de Castellbisbal // Imatge del programa d’activitats de l’Espai La Plaça

Ahir es va obrir el període d’inscripcions per a la nova edició dels Tallers de l’Esplai de La Plaça al Casal de la Gent Gran de Castellbisbal, que durarà tota la setmana de 10.00h a 13.00h i de 16.00h a 19.00h. Per formalitzar la inscripció només cal el DNI i la llibreta bancària on es realitzarà el pagament. Totes aquelles persones que disposin dels Carnets de Serveis Socials per a la Gent Gran i Disminuïts gaudiran d’un descompte del 50%.

Entre les novetats d’enguany hi ha un taller de Zumba els dilluns al vespre, de 19.30 a 21.00h, o un club de lectura en veu alta, també els dilluns de 18.00 a 19.00 a la Biblioteca. També hi haurà les tradicionals classes de dibuix i pintura, de costura, de Txi Kung, danses de Bollywood, cors de Gospel, restauració de mobles i objectes, anglès i teatre, entre d’altres.

Com cada any, els Tallers de l’Espai de La Plaça inclouen una oferta variada de cursos a la que cal afegir els tallers de navegació per Internet, informàtica, i les sessions gratuïtes de tertúlia i entrenament de la memòria. Per tal de veure el programa general d’activitats es pot consultar la pàgina web de l’Ajuntament de Castellbisbal.

L’inici dels tallers serà la setmana del 22 de setembre, i finalitzaran a finals del mes de novembre.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×