Autor Waterpolo
31 agost 2014 a 14:30

Mundial Juvenil femení de waterpolo: Espanya, setena

0 Flares 0 Flares ×

Al setembre part del grup disputarà l’Europeu Júnior

L'equip espanyol fa pinya abans de començar el partit // Foto: Quintín García

L’equip espanyol fa pinya abans de començar el partit // Foto: Quintín García

La selecció espanyola de waterpolo femenina va derrotar la Xina per 1 gols a 7, en el partit que es disputava per a la setena plaça del Mundial Juvenil Femení, finalitzant així la seva participació en la competició. Les de Juan Carlos Sanchón van guanyar el partit gràcies a la defensa. La jugadora del CN Rubí Irene González va marcar dos gols, i Amanda Triviño, un.

El partit no va tenir res a veure amb el què ja va enfrontar la selecció espanyola i la xinesa a la fase prèvia. Amb el cansament acumulat, i després de la darrera derrota (veure notícia), Espanya ha plantejat un partit en què el tècnic només demanava estar bé en la defensa. El primer gol el va fer Anna Gual de penal. Les dues jugadores del CN RubíIrene González Amanda Triviño, van marcar el segon i el tercer, i després de marcar el seu únic gol les xineses, ha respost Marina Cordobés, posant el 4-1 abans del descans.

La segona part no va tenir més història: Espanya aconseguia mantenir la porteria amb només un gol, i Judith Forca ampliava el seu compte anotador particular amb un altre gol, mentre que Irene González Anna Gual posaven el resultat de 7 a 1 definitiu.

Un cop acabat el partit, l’equip espanyol al complet ha saltat a la piscina per correspondre als aplaudiments de l’afició present a Madrid. El proper 7 de setembre, una part de l’equip es desplaçarà a Ostia (Roma) per disputar l’Europeu Júnior.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×