Autor Futbol
8 agost 2014 a 15:00

Boris Garrós fitxa per la UE Rubí

0 Flares 0 Flares ×

Ha jugat en equips com el Prat, el Sant Andreu o l’Europa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aquest matí, la Unió Esportiva Rubí ha fet oficial el fitxatge del davanter Boris Garrós, que compta amb una llarga trajectòria en equips com el Sant Andreu, el Prat, la UE Castelldefels o l’Europa. A més, ha estat campió d’Europa amb la Selecció Catalana Amateur. En la temporada 2013-2014 va jugar al Sant Andreu i a l’AE Prat, a la Segona Divisió B.

El davanter de 26 anys, doncs, és per ara la última incorporació a la UE Rubí, i es posarà a les ordres de Julià Garcia en els propers dies.

Per una altra banda, el Rubí ha anunciat que, per a la temporada 2014-2015 es mantindrà el preu dels abonaments, a 100 euros, i fa una crida a tots els aficionats a fer-se socis. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 93 588 84 35 o dirigir-se a les oficines del club, a l’Estadi Municipal de Can Rosés.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×