Autor Futbol
11 agost 2014 a 15:30

Altes i baixes de la UE Rubí aquest estiu

0 Flares 0 Flares ×

Hi ha hagut moviments importants a la plantilla

Imatge d'arxiu cedida per UE Rubí

Imatge d’arxiu cedida per UE Rubí

La UE Rubí ha efectuat diversos moviments en la plantilla durant aquest estiu. Les dues baixes més rellevants han estat el davanter Ernest Forgas, que ha fitxat pel CE Sabadell i està tenint minuts al primer equip, que juga a la Segona Divisió, i el porter José Segovia, que torna sota els pals de la UE Cornellà, que aquesta temporada jugarà a Segona Divisió B. Una altra baixa important és la de Roger Matamala, que marxa al CF Badalona.

Per cobrir la porteria, i ja que el segon porter del RubíUnzué, també ha marxat del club per jugar amb el Gavà, els blanc-i-vermells comptaran amb Miguel RamosBuyo, i també s’han fet amb els serveis del davanter estrella del 25 de setembreCarlos Esteban, que ha arrencat molt bé en els partits de pretemporada. Altres incorporacions són Adri Castellanos, lateral esquerre procedent del JabacXavi Bou, que ocuparà la posició d’extrem dret i que jugava al Juvenil A de l’Europa; Juanjo Carricondo, que ve del Mollet, i el defensa David López, procedent del Cerdanyola després de frustrar-se el seu fitxatge pel Sant Andreu. Qui també es quedarà a l’equip després de no marxar al club quadribarrat serà Roger Martínez. El darrer fitxatge, procedent de l’AE Prat, és Boris Garrós, davanter de 26 anys.

El migcampista Cristian del Moral marxa al PalamósGerard Zambudio, al Gavà. També abandona el club rubinenc Peña, que la temporada que ve defensarà els colors de l’Igualada.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×