Autor Ensenyament
9 juliol 2014 a 17:00

El Consell Escolar de Castellbisbal entrega dues propostes al Departament d’Ensenyament per aclarir el futur de l’educació

3 Flares 3 Flares ×

La Generalitat planteja que una escola no obri places de P3 el curs que ve

Imatge del web de l'Ajuntament de Castellbisbal

Imatge del web de l’Ajuntament de Castellbisbal

El Consell Escolar de Castellbisbal ha traslladat a la Generalitat de Catalunya dues propostes educatives elaborades per la comunitat educativa del municipi en relació al futur dels centres educatius de la ciutat.

A finals de l’any passat el Departament d’Ensenyament va decretar que pel curs vinent l’escola Les Vinyes no oferiria servei de P3, ja que considerava que amb les places de les altres escoles de la localitat es podrien cobrir les necessitats de la ciutadania. Davant aquesta decisió l’Ajuntament, AMPAs i direccions dels centres educatius s’hi van oposar, i com a conseqüència els Serveis Territorials d’Ensenyament van rectificar i van assenyalar que estudiarien la proposta provinent de la comunitat educativa de Castellbisbal.

La Comissió del Consell Escolar Municipal, després de reunions i debats, han entregat dues propostes als Serveis Territorials perquè siguin estudiades i determinar la millor solució per a la ciutadania.

Dolors Conde, alcaldessa de Castellbisbal, ha lamentat que no s’hagi pogut tancar una proposta conjunta entre tota la comunitat educativa de la localitat, i ha assegurat que el Consistori continuarà vetllant perquè les decisions que prengui el Departament d’Ensenyament no perjudiquin l’educació a Castellbisbal.

3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×