Autor Ensenyament
20 juliol 2014 a 10:00

CaixaBank arriba un acord amb la UPF i amb el CISI per la formació dels directors i gestors de banca personal

3 Flares 3 Flares ×

L’acord va ser a la seu central de CaixaBank a Barcelona

Torre de Caixabank // Imatge del web Wikimedia Commons

Torre de Caixabank // Imatge del web Wikimedia Commons

CaixaBank, la Universitat Pompeu Fabra i el Chartered Institute for Securities & Investment, han signat un acord pel qual les dues institucions certificaran la formació en Assessorament Financer dels directors i gestors de banca personal de CaixaBank.

La signatura de l’acord ha comptat amb la participació de Francesc Xavier Coll, director general adjunt de Recursos Humans de CaixaBank; Simon Culhane, conseller delegat del CISI; i Carme Martinell, directora general de la Fundació Privada Institut d’Educació Contínua (IDEC) de la Universitat Pompeu Fabra.

Pel que fa a l’acord, els empleats de CaixaBank que realitzin el curs de formació en Assessorament Financer impartit per la UPF i superin l’examen, aconseguiran dues certificacions: el Diploma en Assessorament Financer de la UPF i el Certificate in Wealth Management, del CISI.

El director general adjunt de Recursos Humans de CaixaBank, ha comentat que “gràcies a aquest acord, CaixaBank impulsa la professionalitat dels seus empleats amb l’objectiu d’oferir el millor servei als clients, contribuint així a consolidar la seva confiança”. Com a dada, val a dir que actualment més de 4.000 directors i gestors de banca personal estan fent aquest curs i s’examinaran el proper mes de novembre.

D’altra banda, el conseller delegat de CISI ha afirmat que “estem encantats de treballar amb CaixaBank i UPF Barcelona School of Management en aquest important projecte innovador que demostra una dedicació als més alts estàndards de professionalisme i integritat”.

D’aquesta manera, CaixaBank s’avança a les demandes que es produiran amb l’entrada en funcionament de la Unió Bancària. Es convertirà en la primera entitat financera espanyola que certificarà la formació dels seus empleats.

3 Flares Twitter 1 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×