Autor El temps
17 juliol 2014 a 10:00

Ambient càlid i xafogós

3 Flares 3 Flares ×
Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

Dia d’estiu el que podrem gaudir avui, amb sol i cel serè durant tot el dia. Les temperatures seran elevades, arribant als 32 graus de màxima i als 24 de mínima, tot i que en certs moments la sensació tèrmica podrà ser d’un grau més. La humitat relativa estarà entre el 42 i el 69%. Ambient càlid en general i xafogós.

Per demà s’espera un dia semblant al que tindrem avui, amb sol i cel serè i temperatures que podrien augmentar en un grau. De cara al cap de setmana podria ser que baixessin una mica les temperatures i que en algun moment el cel estigués cobert, tot i que en principi no s’espera, en cap cas, pluja per dissabte.

3 Flares Twitter 1 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×