Autor Breus
22 abril 2014 a 12:15

Jornada solidaria pels treballadors de Panrico en vaga

0 Flares 0 Flares ×

S’organitzaran diferents activitats

panrico vaga

El proper dissabte, 26 d’abril, se celebrarà una jornada solidaria amb la lluita dels treballadors de Panrico. Així mateix, des de les 10h fins a les 14h, es prepararà un mercat alternatiu on es podran comprar, vendre i intercanviar productes d’artesania i segona mà. A partit de les 14h, començarà el menjador popular per sis euros. Els tickets es poden comprar a l’espai cultural CGT Rubí (Plaça Anselm Clavé, de 18 a 22). A més, també hi haurà concerts. D’aquesta manera, tota la caixa de resistència anirà pels treballadors de Panrico que porten set mesos en vaga indefinida.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×