Autor Cultura
7 març 2014 a 12:30

L’escriptor rubinenc Álvaro Hernández presenta la novel•la “Recoleta Risch”

0 Flares 0 Flares ×

Està ambientada en la Barcelona dels anys 90

L’escriptor presentant Recoleta Risch

L’escriptor Álvaro Hernández presentant Recoleta Risch // Foto: Juan Diego Galán

L’escriptor rubinenc Álvaro Hernández va presentar ahir a El Traster de Sabadell la seva novel·la Recoleta Risch, davant d’una cinquantena de persones. L’escriptor va explicar els detalls de la seva obra, així com el seu procés creatiu, i després va signar exemplars als assistents.

Álvaro ha definit la seva novel·la com un llibre fluid, amb un estil molt personal, amb una mica de surrealisme i portant allò tràgic i còmic a l’extrem. L’autor el considera “una novel·la d’iniciació, perquè he après a escriure amb aquest llibre”, però també confirma “el bon feedback que he rebut de les persones que ja l’han llegit”.

L’escriptor Álvaro Hernández posa amb el seu llibre

L’escriptor Álvaro Hernández posa amb el seu llibre // Foto: Juan Diego Galán

Sobre la història, sense entrar massa en detalls, tracta d’un home anomenat Seaborgio, somniador, afable i de parla una mica refinada, que veurà com el seu món s’enfonsa després d’una trucada inesperada. El protagonista es creuarà amb tot tipus de personatges, a més d’un antagonista, que dóna nom al títol. La història s’ubica en diversos indrets de Barcelona, en una època indefinida però situada als mitjans dels 90, després de les Olimpíades.

L’autor també va parlar del procés d’editar l’obra, que es publica en castellà en format físic i digital. Álvaro Hernández va apostar per l’autoedició com a mètode de publicació. En el futur, té previst traduir-lo al català i al castellà.

L’escriptor, finalment, va signar exemplars del seu llibre als assistents. Els interessats en adquirir-lo ho poden fer en aquest enllaç.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×